Over Luna Hermans

Mijn Ebook, die heet Hoe Ubuntu te installeren in een virtuele machine is in de Store. Als u geïnteresseerd bent in het leren hoe u een Ubuntu installatie met behulp van VirtualBox moet u ook overwegen om dit te kopen.

In deze blogpost laten we je zien hoe je een virtuele machine voor Ubuntu gebruiken, zodat je het doen op elke computer of machine die je bezit. We laten ook zien hoe je een lokale virtuele machine maakt en vervolgens Ubuntu erin installeert.

Eerst moet je toegang hebben tot je Ubuntu-installatie met een browser, en als je geen browser hebt (of als je al een werkende Ubuntu-installatie op je computer hebt) heb je toegang tot je installatie vanuit je webbrowser met een virtuele machine. Nu u een virtuele machine gebruiken om Ubuntu te installeren. Ik stel voor dat je VirtualBox gebruiken, omdat het de meest populaire virtuele machine installateur.

Ik heb veel ervaring, want ik ben een ex-pc meester die is studeren voor de laatste paar jaar. Ik ben begonnen met mijn eigen blog voor pc master kennis. Mijn belangrijkste doel is om u te laten zien van de echte pc meesters.

PC Master Information - The Knowledge - The Methods - PC Master Secrets - PC Master Tips - De beste gidsen Deze site bevat verschillende informatie en tutorials over PC's in detail, met wat gratis info ook! PC Master informatie - Deze informatie en informatie over pc's zal u helpen om de pc's die u wenst te bereiken. Het is altijd erg goed voor u om pc's die u kunnen helpen te vinden. Deze site bevat veel verschillende pc-informatie en de tutorials die echt nuttig zijn voor u en leert u alles over dit onderwerp. Dit is een goede plek om alle informatie op pc te zien. Het bevat veel pc's en andere info ook. Deze informatie bevat een aantal tips over hoe je de pc die u wilt bereiken, en er zijn ook een heleboel pc geheimen ook. Al deze info en kennis over pc is geschreven door mij.

Op social media vind je mij bij Facebook LunaHermans en op mijn Google Plus profiel in mijn profiel. Als je opmerkingen, feedback, suggesties hebt of me wilt toevoegen aan je vriendenlijst, kun je dit doen door een reactie achter te laten in mijn Facebook-profiel, of door hier in deze blog te reageren. Als u mijn post nuttig vindt, of als u een vraag over de gemeenschap van PC hebt, zou ik voor een commentaar hieronder dankbaar zijn.

Bedankt! Fijne kerst voor jullie allemaal. De feestdagen waren best leuk. Ik heb veel feedback gekregen tot nu toe van jullie allemaal, en ik hoop dat je net zo veel plezier als ik heb. Ik wil graag een aantal gedachten te geven over een aantal van de trends die zijn gekomen tijdens de vakantie. Ik ga ook het geven van een aantal tips die u zullen helpen om over een aantal van uw barrières voor pc-gaming.